Svaki muškarac bi bio srećan da je ima pored sebe – 5 tajni istinski mudrih žena

Svaki muškarac sanja da pored sebe ima mudru ženu i zna da ljepota i fizički izgled nisu garancija srećnog života.

Mudra žena posjeduje kvalitete koje su, po mišljenju nekih muškaraca, potrebne za skladan i miran odnos. U nastavku pročitajte koje su to tajne kvalitete koje posjeduju mudre žene. 1. Mudra žena prihvata sebe, ali i druge; Ona razumije da niko nije savršen i prihvata sebe i druge takve kakvi jesu.
Ona dopušta i sebi i svom partneru da buidu drugačiji i da imaju prioritete i želje koje se ne moraju uvijek podudarati. Ona slijedi svoje želje i principe, ali i drugima dozvoljava da slijede svoje. 2. Ne privlači prošlost u sadašnju vezu; Mudra žena nikada neće upoređivati svog partnera sa bivšim.
Neće svoja negativna iskustva iz prošlosti unositi u sadašnju vezu već će ih prihvatiti i učiti na njima. 3. Nije ogorčena: Mudra žena zna kako živjeti dobro i ugodno. Ona ne želi nikoga mijenjani i ne dozvoljava nikome da njumijenja.
Živi za svoje zadfovoljstvo, razvija se i ima život mimo veze. Ne traži da se sve vrti oko nje i ne dozvoljava da se njen život vrti samo oko njenog partnera. 4. Mudra žena se ne raspravlja; Mudra žena zna da apsolutna istina ne postoji već samo mišljenje zasnovano na nivou inteligencije osobe te količini i kvalitetu informacija koje ima.
Ona neće trošiti svoju energiju na rasprave i dokazivanje. 5. Mudra žena zna kako biti srećna; Ona zna da je ona sama odgovorna za svoju sreću i da niko drugi ne može da je učini srećnom. Sreća zavisi od njenog unutrašnjeg stanja i ona to zna. Zato vodi računa o sebi i svom mentalnom zdravlju. Mudra žena se ne boji preuzeti na sebe odgovornost za svoje postupke jer zna da nikad nije kasno da se promijeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.