Suptilni signali koje šalje muškarac nezadovoljan u vezi – Uočite ih prije nego što ode

Ovo se dešava češće nego što mislimo. Dvoje ljudi se zaljube, žive zajedno, možda se čak i vjenčaju. Ali na kraju, dolazi do iznenadnog i neočekivanog prekida.

Šta dovodi do toga da muškarac iznenada ostavi svoju ženu? U takvim scenarijima muškarac je dugo vremena osjećao nezadovoljstvo u vezi dok njegova žena to uopšte nije primjetila. Da li on to nije pokazao ili ona nije znala uvidjeti signale koje je slao?
Obe opcije su moguće. Ali kako biste izbjegli ovakvu situaciju važno je da primjetite signale koje šalje muškarac kada nije zadovoljan u vezi ili razmišlja da ode. 1. Ne zanimaju ga više toliko potrebe njegove žene. Kada se muškarac zaljubi u ženu, njene potrebe su iznad svega.
Ovaj pristup je potaknut njegovim instinktima. Dobrovoljno je podržava, pomaže joj i ulaže napore da ona bude srećna i ispunjena. Ako muškarac prestaje da radi ovo, onda se dešava nešto ozbiljno u njegovoj glavi. 2. Vaš intimni život ide nizbrdo. Fizička intimnost nije samo fizička intimnost.
Poenta je da ste povezani sa svojim partnerom kako fizički tako i psihički. Ne radi se samo o privlačnosti i hormonima, već o istinskoj intimnosti. Ako se ništa ne dešava u spavaćoj sobi već duže vrijeme, to bi mogao biti loš znak.
3. On komunicira sa svojim prijateljima mnogo više nego sa vama. Zaljubljeni muškarci imaju tendenciju da provode više vremena sa svojim voljenima nego sa prijateljima. Zato ako primjetite da vaš muškarac više pažnje daje drugima, velike su šanse da mu niste toliko zanimljivi.
4. Nikada se ne konsultuje sa vama o važnim odlukama. Toliko je “nezavisan” da ga ne zanima vaše mišljenje i vaša osjećanja. On jasno povlači granicu između svog života i tvog, smatrajući da su to apsolutno različite stvari i da trebate živjeti odvojene živote.
5. Čini se da ga sve češće iznervirate. Neki muškarci izgube živce jer im je takva priroda. Međutim ako se lako iznervira i oko sitnica velike su šanse da ga nervirate zbog nekih duboko ukorjenjenih problema u vašem odnosu. Muškarac koji voli svoju ženu čak i kada se iznervira znaće kako da smiri svoju iziritiranost

Leave a Reply

Your email address will not be published.