“Rođen sam u Krajini, a ne u Hrvatskoj”; “Ova pobjeda je za srpsku Dalmaciju”..

Čak se i ljuti kad mu kažu da je rođen u Hrvatskoj.

Utakmica koja je svakako podignula prašinu zadnjih dana je poraz Crvene zvezde u Europskoj ligi, pisalo se intenzivno o napadu na trenera…

Jedan od onih koji je uzeo “naslovne uloge” je i Milan Borjan, vratar Crvene zvezde, koji je krenuo obuzdavati masu nakon što su Delije pogodile Pannoncinija.

Ljutito se okrenuo prema navijačima i tražio od njih da prestanu bacati predmete…

“Tako to radi pravi kapetan”, nahvalio ga je trener gostujuće momčadi.

Za Hrvate i Hrvatsku riječ je nogometašu koji je nerijetko istupao u najmanju ruku skandalozno. Rođen je 1987. godine u Kninu, a ono što je znao naglašavati je to da je rođen u srpskom Kninu… Čak se i ljuti kad mu kažu da je rođen u Hrvatskoj.

Ma to je velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina”, rekao je jednom Borjan.

Još je i ovo izjavio.

“Još kad sam došao u klub, rekao sam da sam iz Knina i da sam kao čovjek rođen u tom gradu ispunio san dolaskom u Crvenu zvezdu. To je dio mene! Znam tko sam i odakle dolazim! Knin je uvijek bio zvezdaški grad, a ova pobjeda nad Kolnom bio je za cijelu srpsku Dalmaciju.”, rekao je.

Sramotne izjave.

Dnevnik.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published.