Pravi muškarci ne varaju svoje žene – Grube, ali istinite činjenice o vezi za oženjenim muškarcem

Ako ste nekad bili u vezi sa muškarcem koji je već zauzet onda znate koliko ta veza može biti bolna.

Uglavnom se na žene koje su u vezi sa oženjenim muškarcem gleda kao na nekoga ko bez imalo duše ruši tuđu porodicu i srećan dom. Iako postoje žene koje svjesno ulaze u vezu sa oženjenim muškarcem, veliki broj žena uđe u vezu sa muškarcem ne znajući da je on oženjen.
Ono što mnoge žene koje postaju ljubavnice zaboravljaju je da oženjeni muškarci rijetko ostavljaju svoje supruge zbog ljubavnice. Na istraživanja su pokazala da svega 3-5% njih to učini. Ako vam je potreban razlog da vas uvjeri zašto veza sa oženjenim muškarcem nije dobra ideja, pročitajte nekoliko gorkih, ali istinitih činjenica o vezi sa oženjenim muškarcem.
1. Vaša veza je od samog starta pogrešno počela; Vaša veza je započela na lažima i obmanama što definitivno nije dobar način da započnete vezu. Vjerujem da ne postoji soba koja bi željela graditi vezu sa nekim ko je laže i obmanjuje.
2. Pravi muškarci ne varaju svoje žene; Pravi muškarci i dobri muževi rade na rješavanju problema u svom braku, a ne bježe i ne varaju svoju ženu kada se pojave prve prepreke i problemi. Muškarac koji voli i poštuje svoju ženu je jednostavno neće prevariti.
3. Živite u iluziji; Ako ste u vezi sa oženjenim muškarcem vi vidite samo njegovu dobru stranu. Ne vidite njegove mane i nedostatke jer ih on vješto prikriva i stoga gradite lažnu sliku o njemu. 4. Ne znaš šta znači biti dio njegovog života; Ako dođe do toga da se vaša afera otkrije on će se naći u situaciji da bira između vas i svoje supruge.
Tada biste se mogli suočiti sa drugom stranom njegove ličnosti koju do sada niste poznavali i koja vam se možda i ne svidi. 5. Možda shvati da vi niste ono što želi; Mnogi muškarci koji varaju svoje supruge ostaju sa jednom ljubavnicom dok se ne pojavi druga, možda bolja i privlačnija.
6. Njegova porodica i prijatelji vas možda nikada neće prihvatiti; Morate imati na umu da su njegova porodica i prijatelji navikli na njegovu suprugu i da o vama nemaju lijepo mišljenje. Čak i ako se razvede od svoje supruge, velike su šanse da vas njegovi bližnji nikada ne prihvate.
7. Njegova bivša će zauvijek biti dio njegovog života; I vi na to ne možete uticati posebno ako imaju zajedničku djecu. 8. Možda mu nikada nećete moći u potpunosti vjerovati; Ako je on varao i lagao svoju ženu i ostavio je zbog vas, kakve su šanse da i vas neće varati ako nađe neku drugu koja mu je “bolja”. Imajte na umu da se muškarci skloni varanju teško rješavaju ove navike.
9. Zauvijek bi mogla nositi etiketu ljubavnice; Svaka osoba koja vas zna i koja zna za vašu vezu sa oženjenim muškarcem bi mogla promijeniti svoje mišljenje o vama i gledati vas kao ženu koja razara brakove. Ovo je etiketa koje se jako teško možete riješiti.
10. Na kraju bi vam moglo biti krivo; Ako ste i malo suosjećajna osoba normalno je da osjećate krivicu i grižu savjesti. Posebno ako vam muškarac sa kojim ste u vezi nije rekao da je oženjen i vi to niste znali. Zato je bolje na vrijeme napustiti ovu vezu kako sebi ne biste zadali još problema koji vam sigurno nisu potrebni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.