Način na koji se muškarac ponaša otkriva šta osjeća prema vama – Ne zanemarujte 7 znakova

Nije vrijedno da trošiš svoje vrijeme na muškarca kome nije stalo do tebe. Ako nisi sigurna šta on osjeća prema tebi obrati pažnju na njegovo ponašanja.

Ono ti može mnogo toga otkriti. Posebnu pažnju obrati na sledeće znakove jer ti oni mogu jasno reći da mu nije stalo do tebe i da samo gubiš vrijeme pored tog muškarca. 1. Uvijek se ti njemu prva javljaš; Svi govore kako muškarci nisu vješti u pisanju poruka, međutim, ako mu se zaista sviđaš on će ti se javiti.
Ako si uvijek ti ta koja mu piše, zove na sastanke i uvijek ti insistiraš na druženju, to je jasan znak da mu nije stalo do tebe. 2. Ne obraća pažnju kad ti se drugi muškarci udvaraju; Super je kada imaš muškarca koji nije ljubomoran i koji ti ne pravi ljubomorne scene svaki put kada razgovaraš sa drugim muškarcem, ali nije ok kada on ne obraća pažnju dok ti se drugi muškarac udvara u njegovom prisustvu.
Ako u takvim situacijama ne pokazuje nikakvu reakciju i ako mu to ne smeta to je jasan znak da ne gaji nikakva osjećanja prema tebi. 3. Uvijek si mu rezerva opcija; Muškarac kome je stalo do tebe će te uvijek stavljati na vrh liste svojih prioriteta, a ako to nije slučaj onda nemaš šta tražiti pored njega.
4. Nikada ne razgovarate o budućnosti; Ako muškarac ignoriše svaki tvoj pokušaj da razgovarate o zajedničkoj budućnosti i uvijek taj razgovor ostavlja za kasnije, to znači da nema o čemu razgovarati sa tobom i da se ne vidi pored tebe u budućnosti.
5. Radi samo ono šta njemu odgovara; Ako muškarac samostalno donosi odluke na osnovu onoga što odgovara samo njemu bez da uzme u obzir tvoje mišljenje to znači da mu nije stalo do tebe. Partneri bi u vezi trebali biti ravnopravni i uzimati u obzir mišljenje onog drugog posebno kada su u pitanju neke važne odluke.
6. Ne želi te upoznati sa svojom porodicom; Naravno da ovo nije nešto što bi trebali uraditi odmah na početku vaše veze, ali ako muškarac i nakon nekog vremena izbjegava da vas upozna sa svojom porodicom i bliskim prijateljima to treba da ti bude sumnjivo.
Muškarac koji te voli će željeti da te pokaže cijelom svijetu i neće te skrivati ni od koga. 7. Ne trudi se da te bolje upozna; Ako te muškarac nikada ne pita o tvojim planovima, snovima i životnim ciljevima to znači da nije zainteresovan da te bolje upozna. Muškarac kojem je stalo do tebe će željeti da zna sve o tebi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.