Muškarci otvoreno priznali: Kako znati da li on ima ozbiljne namjere ili se samo poigrava sa vama

Bez obzira koliko jako željeli da budete sa nekim muškarcem, postoje neki tipovi muškaraca koji će vam uvijek biti izvan domašaja.

Bez obzira šta radili, oni nikada neće vašu vezu učiniti zvaničnom i pokazati vas svijetu. Pitali smo muškarce kako se to ponašaju muškarci koji se samo poigravaju sa ženama i šta rade kada nemaju ozbiljne namjere i evo kakve odgovore smo dobili.
1. Ne priča sa vama o budućnosti; Ako muškarac izbjegava da sa vama priča o budućnosti to je jasan znak da on ne planira budućnost sa vama. On neće razgovarati o toj temi sa vama ako vas ne planira uključiti u svoj život.
2. Još uvijek nije sve riješio sa svojom bivšom; Ako vam muškarac dođe sa pričom kako ne može tek tako prekinuti sa svojom bivšom i da je njihov odnos komplikovan, to treba da vam bude upozorenje da nešto ne štima.
U redu je da muškarac ostane prijatelj sa bivšom, ali nije u redu da započinje vezu sa vama ako još uvijek nije rasčistio sa bivšom. 3. Ne govori nikome da je sa vama; Kada je muškarac ozbiljan u vezi on vas obično upoznaje sa svojim prijateljima.
Ako to nije slučaj onda on nema ozbiljne namjere sa vama. 4. Nije dosljedan; Ako vam muškarac u jednom trenutku piše svako malo, a onda vam se sedmicama ne javi to pokazuje da nije ozbiljan sa vama. On će vam se vjerovatno javljati kada želi da vas vidi, ali će vjerovatno biti zauzet kada vi želite vidjeti njega.
5. Sa njim ne možete ozbiljno razgovarati; Dvoje ljudi koji su u ozbiljnoj vezi moraju voditi ozbiljne razgovore koji se tiču njih i njihove veze. Međutim, ako muškarac izbjegava bilo kakav ozbiljan razgovor sa vama to bi moglo pokazati da nije spreman za ozbiljnu vezu sa vama.
On želi da stvari između vas budu opuštene i zabavne. 6. Kaže da ne vjeruje u veze; Ako vam muškarac kaže da ne vjeruje u veze odmah treba da vam bude jasno da od vas neće biti ništa. Nemojte očekivati da ćete postati njegova djevojka.
7. Na društvenim mrežama sve drži privatno; Ako muškarac komentariše vaše objave i slike na društvenim mrežama to je jasan znak da mu se sviđate, ali ako to ne čini i samo vam šalje privatne poruke time pokazuje da ne želi da drugi znaju da ste zajedno. 8. Ne želi vezu sa tobom; Ako muškarac izbjegava da ide sa vama na javne događaje gdje bi vas neko mogao vidjeti zajedno to je jasan znak da ne želi vezu sa vama.
 9. Umjesto riječi “sastanak” koristi riječ “druženje”; Ako vas muškarac ne zove na sastanak već vam ponudi da se družite to pokazuje da on nema ozbiljne namjere sa vama i da samo želi da se zabavi. 10. Javlja vam se samo u određenim trenucima;
Ako muškarac želi vezu sa vama budite sigurni da ćete mu biti prioritet, ali ako samo želi da se zabavi on će vam se javiti samo kada je to prikladno za njega. Ako vas kontaktira samo kada popije, kasno uveče ili u poslednjem trenutku prije nego što poželi da se druži, smatrajte to znakom da vam nikada neće biti dečko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.