Mnoge žene svojim ponašanjem odbiju muškarca od sebe – A muškarci ih podstiču u tome

Žena bi mogla izgubiti svoju najveću ljubav zbog nekontrolisanih emocija i loših navika. 

Činjenica je da mnoge žene neće da žive opušteno i srećno čak i kad imaju sve uslove za to. Nesebično traže razloge da budu nezadovoljne svojim muškarcem, pokušavaju da ga osude za nevjerstvo, traže razlog da ga kritikuju i tako dalje.

Ljudima sa strane može izgledati da je žena spremna na sve da nesvjesno uništi svoju vezu sa muškarcem. I to se dešava ako su pronašli muškarca koji to ne može izdržati. Glavna stvar je odabrati partnera za svoj temperament. A onda mnogi problemi sa razumijevanjem nestaju.

 

Kada imate nerazumnu ženu, prema njoj se mora postupati u skladu s tim. Ona, kao i svaka druga žena, voli pažnju i brigu ali to ispoljava na vrlo čudan i ponekad iritantan način. Dakle, takva žena nije nužno loša ili naporna žena, potrebno je da učini dvije stvari.
Prvo je potrebno da nauči kontrolisati svoje emocije. Ma koliko vam se činilo da je to teško, komplikovano ili nemoguće to se sasvim uspješno učini kada žena pogleda unutar sebe i pronađe način da se smiri kada naiđe “žuta minuta”.

 

Druga stvar koja je potrebna jeste da objasni svom partneru kako da je bolje razumije ili kako da riješe svoje probleme. Ako se već dovede u tu neugodnu situaciju da napravi dramu kada problema nema, umjesto da je muškarac nazove “neurotičnom” neophodno je da uvaži njena osjećanja.
“Razumijem da sumnjaš u moju vijernost, ali ja ću učiniti sve što treba kako bi ti dokazao da sam ti vijeran”. Jedna takva rečenica mogla bi ugasiti čitav plamen u ženi koja bukti. Uvijek je lakše i bolje ponuditi razumijevanje nego otpor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.