Misica poručila “Srbendama”: “Licemerje je mnogo gora sramota od moje greške”

Ne stišava se rasprava zbog fotografije srpske misice Valentine Petrović, na kojoj pozira sa koleginicama, između ostalih i sa misicom Albanije, dok rukama pokazuje znak dvoglavog orla.

Nakon što je sporni prizor izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama, predstavnica Srbije se izvinila domaćoj javnosti zbog, kako je rekla, “spontane situacije”.

Međutim, Valentina se sada oglasila porukom koju je na Instagramu napisao jedan od njenih pratilaca, a ona je podelila na svom Instagramu.

Foto: Printskin/Instagram/valeryview
Foto: Printskin/Instagram/valeryview

“Zamolio bih sve ljude koji razapinju ovu devojku da malo osude sebe pa tek onda druge. Tri prsta nisu jedini simbol Srbije, već i vera. Koliko puta samo u vreme posta čujem da one “srbende” psuju Boga, hleb, mater, kao da je to sve normalno, ali zato ajde odmah da use*emo devojku koja je slučajno pokazala, šta je pokazala. Pogledajte prvo svoje ponašanje, pa komentarišite tuđe. Licemerje je mnogo gora sramota nego njena greška”, piše u objavi koju je podelila misica.

“Sve u svemu hteli smo pokazati da smo podržavali jedni druge, a nismo ulazili u dalju dubiozu. Slike sa ovim znakovima postoje, kajem se ali nisam razimišljala u tom smeru”, istakla je Valentina Popović.

Ona je dodala i da će se još jednom oglasiti povodom ove situacije, čime završava svaku dalju diskusiju na ovu temu.

Sve slike su napravljene u noći kada se održavala žurka. Sada sam naučila da nemamo toliko prijatelja među stranama koje nas zlostavljaju i maltretiraju! Ja ću osvetlati svoj obraz. Izvinite ali niko od njih nas ne voli i sada ću ja pokazati šta je Srbija iako nisam to gledala tako”, poručila je srpska misica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.