Ljubavna astro analiza za Decembar – Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica

Detaljna ljubavna astro prognoza za Decembar za osobe rođene u znaku Raka, Lava i Djevice

Rak:Decembar bi mogao biti prepun strasti za osobe rođene u znaku Raka. Trudite se da budete ono što jeste, ali budite oprezni kome govorite detalje iz svoje veze. Oni Rakovi koji su u braku bi mogli imati jako dinamičan mjesec, ali vaša veza sa supružnikom će samo postajati jača i ništa neće moći uticati na nju.
Od svog supružnika možete očekivati istu onu količinu pažnje i nježnosti koju im vi budete poklanjali. Slobodni pripadnici ovog znaka će imati brojne zanimljive susrete. Neki od njih će biti prolazni dok neki imaju potencijal da prerastu u ozbiljnu ljubavnu romansu.
Vaša harizma i šarm su ono što će privlačiti pripadnike suprotnog pola. Lav: Problemi koji se budu javili u vašem poslu mogu imati veliki uticaj i na vaš ljubavni život. Vaš partner će se truditi da razumije cijelu situaciju i da vam bude popustljiv, ali vi ne smijete pretjerivati u nekim stvarima.
Prva polovina mjeseca neće biti posebno povoljna za osobe rođene u znaku lava koje su u braku. Moglo bi doći do manjih sukoba koji bi mogli imati veliki uticaj na vas oboje. Trudite se da boljekomunicirate sa svojim partnerom te da budete malo popustljiviji.
Tjeranjem inata nećete ništa postići. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli imati sreće u ljubavi ako pokažu razumijevanje i izbjegavaju agresivnost. Djevica: Osobe rođene u znaku Djevice bi se trebale suzdržati od brojnih sumnji koje bi mogle imati u ovom mjesecu jer one uglavnom neće biti osnovane.
Ukoliko se uspijete riješiti sumnji vaša veza bi mogla ponovo procvjetati. Pripadnici ovog znaka koji su u braku bi mogle imati jako miran i harmoničan mjesec. Vaš odnos sa vašim partnerom će biti jako lijep. Slobodne Djevice bi mogle imati sjajne prilike za nove veze u ovom mjesecu, međutim nemojte žuriti. Morate biti sigurni u sebe ako želite naći osobu koja vam najbolje odgovara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.