Lečić: Istina je, izvinila mi se; Milena Radulović: Nisam

Povodom navoda pojedinih beogradskih medija da se Milena Radulović izvinila Branislavu Lečiću zbog podrške koju je pružila Danijeli Štajnfeld, glumica je izjavila da je tačno samo da su se Lečić i ona sreli. Lečić, međutim, tvrdi da je izvinjenja ipak bilo.

“Gospodin Lečić i ja smo se sreli u pozorištu i to je jedino tačno u navodima pojedinih medija. Takva vrsta senzacionalizma bez osnove ugrožava ozbiljne sudske procese koji su u toku i odmaže žrtvama u oporavku od strašnih trauma”, rekla je Milena Radulović za “Blic” povodom navoda da se izvinila Branislavu Lečiću u bifeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta, kako su preneli pojedini beogradski mediji.

To se, navodno, dogodilo 25. oktobra, nakon predstave “Lorencačo”, kada je pred svima prisutnima Milena Radulović objasnila Lečiču kako je saznala da ga je Danijela lažno optužila za silovanje.

“Ja vas ljubazno i iskreno molim da mi date prostora da se spremim za period suđenja koncentrisano i na miru”, dodala je Milena Radulović nakon što su se pomenuti navodi pojavili u medijima.

Međutim, glumac Branislav Lečić potvrdio je da je istina da mu se izvinila koleginica Milena Radulović, ali da on nije hteo da to iznosi u javnost i da joj se zbog toga duboko izvinjava što se ta informacija pojavila u medijima.

“Podsećam sve medije da je u ovom trenutku najbitnije iznošenje ključnih dokaza u slučaju Štajnfeld-Lečić za javnost, a ne skretanje pažnje na moj susret i razgovor sa dragom koleginicom Milenom Radulović, za koje je javnost danas saznala iz meni nepoznatog izvora. Ponavljam izvinjenje koje sam prokomentarisao u pojedinim medijima, Mileni i porodici njenoj, i molim javnost da se fokusira na dokaze koje iznosimo kako bi smo čim pre izneli celu istinu i preduzeli naredne korake”, izjavio je Branislav Lečić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.