KADIROV OTKRIO PLANOVE RUSKE VOJSKE: Sada počinjemo da radimo konkretno – Prvo Lugansk i Donjeck pa Kijev i drugi gradovi

Šef Čečenije Ramzan Kadirov govorio je o budućim planovima ruske vojske tokom specijalne vojne operacije u Ukrajini. Prema rečima lidera Čečenije, sada „konkretno počinjemo da radimo“.

Šef Čečenije Ramzan Kadirov je na svom Telegram kanalu govorio o planovima ruske vojske u bliskoj budućnosti.

On je napomenuo da će sada biti ofanziva ne samo u Mariupolju, već i na drugim mestima. Među prioritetnim planovima je oslobađanje Luganska i Donjecka. Zatim će akcije stići do Kijeva i drugih gradova.

Već počinjemo da radimo konkretno“, upozorio je Ramzan Kadirov.

Šef Čečenije je napomenuo da sada mnogi građani Rusije imaju pitanja. Postoji čak i stanovište da je navodno naša zemlja inferiorna u odnosu na Ukrajinu, pošto je vojska odlučila da se „udalji od Kijeva“.

Kadirov je uverio da ako ukrajinske vlasti ne ispune sve obaveze, specijalna operacija neće prestati.

„Mariupolj je potpuno pod kontrolom ruskih trupa. Postoji fabrika, industrijska zona – to nije ogromna teritorija. Danas su bili veoma dobri rezultati. Danas su dobri rezultati u Popasni, u Lisičansku, u Zaporožju. “, rekao je Kadirov.

On je podsetio da ruski predsednik Vladimir Putin uvek sve dovede do „logičnog kraja“. Ramzan Kadirov je ruskim građanima savetovao „da budu mirni i sačekaju“.

Webtribune.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.