Iz ugla jedne žene: Zaslužuješ muškarca koji će te voljeti uvijek, a ne nekog ko te voli ponekad

Kada ste iskreno zaljubljeni u nekoga i kada ga iskreno volite nećete dozvoliti da romansa nestane.

Kada nekoga iskreno voliš, ne voliš ga samo kada su stvari dobre, voliš ga i kada se pojave problemi i dođu crni dani. Ne voliš ga samo onda kada tebi odgovara ili kada si dobro raspoložen. Ne voliš ga samo kad si srećan i kada ti sve ide od ruke. Voliš ka uvijek i u svakoj situaciji.
Kada nekoga iskreno voliš ne ponašaš se loše prema njemu kada stvari nisu dobre. Ne odustaješ od ljubavi kada naletiš na prvu prepreku i čim se pojave prvi problemi. Nemoj dozvoliti sebi da se vežeš za nekoga ko će te voljeti samo povremeno kada njemu odgovara.
Zapamti da ti nisi za ponekad, ti si za zauvijek. Nemoj dozvoliti da te neko poštuje i cijeni samo ponekad. Onaj ko te voli će te poštovati uvijek. Biti u vezi sa nekim ko je pored tebe samo ponekad kida dušu dio po dio. Sa takvom osobom nikada nećete znati na čemu ste i gdje vaša veza vodi.
Nikada nećete sa sigurnošću znati da li možete računati na njega kada vam bude potreban. Ne pristajte na polovičnu ljubav. Ne pristajte da budete u vezi u kojoj ćete dobijati samo mrvice. Ne postoji ljubav na pola. Ili voliš ili ne voliš trećeg nema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.