“Govorili su da ne smem da uhapsim Dijanu Hrkalović; Hobotnici smo odsekli glavu”

Beograd — Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić govorio je za TV Prva o borbi protiv kriminala, tenzijama na Kosovu i Metohiji, i drugim važnim temama.

Vučić je na početku prokomentarisao hapšenje Dijane Hrkalović.

“Reč je o dokazima koje poseduju nadležni državni organi, a vezano za ubistvo gospodina Miloševića. Posle toga pretpostavljam da je menjan DNK, a da su neki ljudi oslobađani umesto da budu osuđeni. Pretpostavljam da je to jedan od razloga”, rekao je.

“Mi znamo ko je izvršio likvidaciju gospodina Miloševića, ja sam o tome već govorio, ali ne bih da vršim pritisak na nadležne organe. Policija u tom slučaju ima čvrste i nedvosmislene dokaze”, rekao je.

“Ono što je važno jeste da mi devet meseci nismo imali mafijaško ubistvo u Srbiji”, rekao je Vučić.

“Zadovoljan sam kako smo kriminalnoj hobotnici uspeli da odsečemo glavu.”

“Šta god da se uradi, uvek sam za nešto kriv. Govorili su mesecima da ne smem da uhapsim Dijanu Hrkalović, ne znam zbog čega sve… Kao što vidite ova država ima svoje organe i mehanizme. Odmah nakon što je uhapšena, promenili su priču”, rekao je.

U narednim danima biće još hapšenja… I ubica i njhovih pomagača“, najavio je Vučić.

O ubistvima novinara, Vučić je rekao – “Ovo sa Ćuruvijom se privodi kraju, što nije urađeno za 12 godina prethodne vlasti… Za gospodina Pantića i to ćemo da vidimo.”

“Mora da se zna da niko u državi ne može da ubija, da za to ne plati. Zato država postoji. I najvažnija poruka, nema zaštićenih, nema funkcija, nema imena i prezimena, ako ste počinili krivična dela – bićete uhapšeni. Tačka”, poručio je predsednik Srbije.

Neko iz policije je konačno progovorio o tome, rekao je predsednik Srbije gostujući na TV Prva.

“Ja se nadam da do kraja februara nemamo nijedno mafijaško ubistvo i to su velike stvari. Da to potpuno iskorenimo, to je nemoguće”, rekao je.

Država je rešena da se obračna sa onima koji su vršili krivična dela i koji su učestvovali u izvršenju krivičnih dela i tačka“, kazao je Vučić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.