Birajte glavom ne srcem: Pridržavajte se 3 glavna pravila pri odabiru muža i bićete srećni i voljeni

Svaka žena na ovom svijetu zaslužuje sreću, ali mi žene smo čudna stvorenja.

Dozvoljavamo same sebi da patimo i tugujemo zbog nesrećne ljubavi. Kako bismo izbjegle tugu i patnju, od samog početka moramo svakoj vezi pristupiti ozbiljno i dobro razmisliti o nekim stvarima. Moramo biti odlučni kakvog muškarca želimo pored sebe, šta smo sve spremne uraditi za njega, odnosno za sebe te koji su nam ciljevi u vezi u koju se upuštamo.
Takođe, moramo razmisliti o tome šta smo spremni prihvatiti i šta nikako nećemo tolerisatiu vezi. Postoje tri važna pravila kojih bi se žene prebale pridržavati pri odabiru partnera, pa pogledajno koja su to. 1. Prvo pravilo; Prestanite se zaljubljivati u neozbiljne i nezrele muškarce.
Takvi muškarci se prepoznaju na kilometar. Nemojte misliti da ih vi možete popraviti i promijeniti. Samo ćete gubiti svoje dragocjeno vrijeme. Odrastao muškarac kome je cijeli život zabava i koji misli da je život igra je upravo muškarac koji će vam donijeti samo tugu i suze.
2. Drugo pravilo; Pokušajte saznati od muškarca šta želi od svog života i kakvi su njegovi planovi za budućnost. Slušajte ga pažljivo dok vam govori i posmatrajte kako se ponaša. Pokušajte otkriti kako on vidi vašu vezu, te kakvi su njegovi ciljevi i zahtjevi.
Kada saznate njegove zahtjeve i želje, razmislite o tome da li ćete moći sve to prihvatiti. Važno je da se ne zavaravarate. Ako vidite da stvari između vas neće funkcionisati bolje bi bilo da ga pustite i odete nego da zavlačite i sebe i njega u vezu u kojoj nema budućnosti.
3. Treće pravilo; Muškarcima je definitivno potrebna neka vrsta aktivnosti, čak i ako vam se čini da su to potpune gluposti. Vjerujte svom muškarcu i dajte mu prostora i on će vas zbog toga voljeti i cijeniti više. Mnoge žene ne shvataju koliko je prostor potreban muškarcima, pa počinju sa raznim zabranama i konstantnim sumnjama i ispitivanjima što kasnije može voditi ka zahlađenju odnosa i rasprava.
Sjetite se sebe sa početka veze. Sve je bilo lako, niko nikome ništa nije branio i uskraćivao. Izabrali ste jedno drugo jer ste se razumjeli i jer niste bili nervozni, sumnjičavi i dosadni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.