Bila sam časna sestra pet godina, a zatim sam se zaljubila, udala i sad imam šestoro djece”

Djevojka iz ove priče bila je časna sestra pet godina, a samo nekoliko mjeseci nakon što se razredila, upoznala je budućeg muža, zaljubila se i udala Par danas ima šestero djece, a djevojka kaže kako joj je napuštanje celibata jedna od najboljih odluka u životu Svi su je upozoravali kako možda griješi te da je prebrzo za udaju, no na sreću sve je ispalo i više nego dobro i danas je u sretnom braku  Bivša časna sestra ispričala je kako je napustila život u samostanu i udala se za ljubav svog života samo nekoliko mjeseci kasnije. Nakon pet godina života u ženskom samostanu, ova djevojka se u roku od godinu dana zaručila i udala za muškarca kojeg je netom upoznala, a par sada ima šestero djece.

Na svom TikTok kanalu, djevojka je podijelila video u kojem kaže da je napuštanje života časne sestre “najbolja odluka koju je ikada donijela”. Rekla je: “Upoznala sam muškarca, zaručila se, a zatim udala za svog sadašnjeg muža, u roku od godinu dana nakon što sam napustila samostan.” Nasmijavši se, dodala je: “U jednoj godini nakon što sam bila u samostanu pet godina.” Poručila je da “kad si siguran, siguran si”, te da zna da je ispravno odlučila.

Ispričala je kako su ljudi odreda mislili da previše žuri u brak, i doista ih ne krivi, ali na sreću sve je ispalo savršeno. Video, koji ima preko 84 tisuće pregleda, dobio je više od 4,5 tisuće lajkova i mnogo komentara korisnika TikToka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.