ПАТОЛОГИЈА Уредница режимског „Блица“ поручила невакцинисанима: „Дабогда крепали“

Бахата уредница режимског “Блица”, извесна Ивана Јаснић, на свом Твитер профилу проклињала је невакцинисани део Србије у стилу злобних, затуцаних баба из забити које су свој заселак напустиле само кад су ишле код “врачара да им гледају у пасуљ”. Иако звучи потпуно невероватно, особа која живи и ради у 21. веку у Београду је написала “дабогда крепали”… Који је то тачно степен примитивизма и мржње, тешко је одредити.

Пошто рекламни текстови фармако лобија, ширење панике и страха кроз текстове нису довољно уродили плодом, Вучић и Брнабић су изгледа ангажовали режимске ботове да „бацају клетве“?

Мисле, Срби су сујеверни па ће их више уплашити клетве него показивање и понижавање невакцинисаних пацијената на респиратору од стране СНС директорке ковид болнице у Батаници.

Особа која прима плату као уредница у (режимским) медијима је написала:

,,Је л’ превише да кажем аваксима “дабогда крепали”? Ако јесте, онда ништа.” – написала је Ивана Јаснић која је увредила 57% грађана Србије који се нису вакцинисали.

Занимљиво је и да је себи на Твитер профилу дала надимак „тако добра“?!

Кебара и Лангура су сигурно забринути због ове конкуренције, стрепе да ће јој Вучић експресно дати посланичку плату и њихово место у Скупштини јер штета да се овакав „таленат за клетве“ не искористи, а заиста је тешко наћи некога ко се још бави тиме у 21. веку.

Србин.инфо

Leave a Reply

Your email address will not be published.